Samen groeien

Samen groeien

VTVM biedt in nauwe samenwerking met haar partners, gedreven ondernemers drie extra services om begeleidt meer commerciële groei te realiseren.

1. SC Contentwriter

Je kunt het beste aanbod hebben ter wereld, maar als jij de enige bent die het weet – kom je niet ver.

De SC contentwriter is in het leven geroepen om het zakelijke dienstverlenend MKB te ontzorgen met het promoten van hun diensten.
De ervaren schrijvers helpen je graag om waarde te communiceren in de vorm van originele artikelen. Hierbij kunt kiezen voor een hands-off (volledig passief) of hands-on (jouw kennis en expertise) aanpak.

Bij een hands-off aanpak neemt de SC contentwriter het initiatief om een relevant onderwerp binnen jouw branche te belichten.

Als je meer input wilt hebben, kan je kiezen voor een hands-on aanpak waarbij jij onderwerpen en inzichten aandraagt die professioneel tot artikelen worden verwerkt.

Deze artikelen zijn vervolgens te delen op de website en social media kanalen. Het is zelfs mogelijk om deze artikelen te bundelen en te verkopen als (E-)boek. Op deze manier deel je gestructureerd en consistent jouw inzichten met een oneindig aantal (potentiële) klanten.

Salue Contentwriter_logo

2. Kansrijke online funnel bouwen!

Lukt het niet met het vinden van de juiste leads?
Past het koud benaderen van leads absoluut niet bij de identiteit van jouw onderneming?

Dan helpt VTVM jou graag naar een oplossing! Met meer dan 15 jaar strategische marketing kennis in ons netwerk, zorgt VTVM dat de leads bij jullie komen.
Tijdens een intensief traject van meerdere weken van inventarisatie, ontvang jij tips en tools ter voorbereiding van jouw funnel.
Kortom: de ideale oplossing voor iedere onderneming die graag begeleid groeit in de online acquisitie!

Funnel_logo

3. Affiliates

Een groot aantal tevreden klanten verwijzen gepassioneerd hun netwerk door naar VTVM.
Dat tovert een glimlach op onze gezicht. We doen graag wat terug voor de mensen die ons aanbevelen.

Weet jij een zakelijk dienstverlenend bedrijf aan te leveren bij VTVM?
Dan belonen we jou graag met commissies tot wel 10%! 

Vraag naar de voorwaarden en mogelijkheden.