Training op maat

Verkoopafdelingen van zakelijke dienstverlenende organisaties worden geholpen bij het stimuleren of verbeteren van de verkoopvaardigheden.

De kwaliteitsslagen worden gemaakt door 1-op-1 begeleiding, plenaire denk- en werksessies en on-the-job training. Denk bijvoorbeeld aan training en begeleiding tijdens cold calling, meegaan naar klantafspraken voor reflectie of meedenken voor een passende social selling strategie.

Op een verfrissende en persoonsgebonden wijze traint VTVM millennial B-2-B verkopers en worden hoofden van de verkoopafdelingen en/of salesmanagers ondersteund en/of ontzorgd.

VTVM werkt graag met verkoopafdelingen van maximaal vijf B-2-B verkopers en welke primair op een koude en/of lauwe manier verkopen.

VTVM gelooft niet in eenmalige en/of incidentele trainingen. Middels een overeengekomen termijn, van minimaal 3 maanden, meet, traint en begeleidt VTVM graag samen de ontwikkelingen van de B-2-B verkopers.

Deze verkooptrainingen kunnen zowel online als inhouse worden uitgevoerd. (Online) verkooptrainingen op maat v.a. €5797 excl.

Prawien Dhoen, Verkooptrainer

Prawien Dhoen Salue Consultancy
Prawien Dhoen, VTVM

Prawien is een ondernemer in hart en nieren met een passie voor sales. Hij heeft uiteenlopende bedrijven in diverse branches weten te helpen met het optimaliseren van de salesprocessen. Van lead-generatie tot en met het closen van de deal; Prawien staat je bij en zorgt voor een hoger bedrijfsresultaat.

‘Extern advies inwinnen is dé manier om progressie te boeken. Het haalt je uit de bubbel en houdt je scherp. Ik schuif graag aan bij jou om het verkoopplezier te bevorderen. ‘

 

Deze tevreden bedrijven gingen jou voor!

Deskundig, motivator en evangelist van sales op een verwarmende en verbindende manier van doen. Dit zijn de eerste woorden die in me op komen op het moment dat ik nadenk over Prawien’s manier van coachen. Ik heb veel van hem mogen leren op vlak van sales. De manier waarop hij liefde voor verkoop en communicatie overbracht heeft daar een grote rol in gespeeld. – Stephanie Emanuelson-Felter, Talentontwikkelaar & bemiddelaar

Als onderdeel van de commerciële koers die wij bij Young UP zijn gaan varen, werd Prawien ingevlogen als verkoopcoach. In deze rol heb ik hem ervaren als zeer deskundig. Iemand die ruime ervaring heeft in de sales en dit op een gestructureerde wijze weet over te brengen. Ik heb veel van Prawien geleerd en zou hem dan ook zeker aanbevelen aan anderen die hun kennis m.b.t. sales willen vergroten. – Yasmina Jennifer Kahsai, Talentconsultant

Ik heb Prawien ervaren als uitermate pro-actief, betrokken en vriendelijk. Oprechte aandacht, niet alleen voor het commerciële vraagstuk dat voor mij lag, maar ook voor mij als persoon. Zijn coachtraject was waardevol en hielp mij om te focussen. Verder schakelde Prawien waar mogelijk zijn netwerk in en hielp mij aan nieuwe connecties voor afgeleide vraagstukken zoals bijvoorbeeld mijn nieuwe website. De eerste fase van de samenwerking tussen mij en Prawien is nu afgerond, maar er komt zeker een vervolg! – Joeri van der Well, Allround software professional

Geïnteresseerd in wat anderen zeggen? Klik hier voor meer ervaringen.

Is het tijd om jouw bedrijf te laten groeien?

Neem dan gerust contact met VTVM op voor een vrijblijvend gesprek! Ik kom graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Graag tot snel!