Algemene Voorwaarden

 1. Algemene voorwaarden
  De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op de website www.vtvm.nl en de social media pagina’s van VTVM, het filiaal gevestigd aan de Gildeweg 116, 3123EC Schiedam en medewerkers die naar buiten toetreden in hun hoedanigheid als vertegenwoordigers van VTVM.
 2. Privacystatement
  VTVM werkt volgens de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG). In het verleden gaven klanten dikwijls mondeling toestemming voor het vastleggen van bijzondere persoonsgevens, zoals bedrijfsgerelateerde bijzonderheden die nodig zijn voor het afstemmen van het behandeladvies op de klant. Vanaf 25 mei 2018 werkt VTVM dan ook met intake- en/of informed consent-formulieren en – gesprekken. Daarmee voldoen we aan de informatieplicht en zorgen we ervoor dat de klant vrij, goed geïnformeerd, specifiek en ondubbelzinnig toestemming geeft voor het verwerken van van zijn of haar (bijzondere) persoonsgegevens.
  De persoonsgegevens die wij van klanten verzamelen bestaan hoofdzakelijk uit naam, adres, geboortedatum, contactgegevens en details over de door de klant genoten diensten en historische bedrijfsresultaten. Indien nodig worden gegevens betreffende analyses toegevoegd. We verwerken de verstrekte persoonsgegevens om ons in staat te stellen onze diensten als advies bureau aan te bieden. Deze diensten bestaan, onder andere, uit het analyseren van jouw onderneming en branche, het doen van adviezen en het implementeren van marketing campagnes.
  De persoonsgegevens kunnen gebruikt worden om jou digitale berichten te sturen over onze producten en diensten, indien jij hiervoor toestemming heeft gegeven. Toestemming geven gebeurd door zelf digitaal in te schrijven voor de nieuwsbrief of dit schriftelijk aan te geven op een formulier. U kunt zich echter ten allen tijde laten uitschrijven voor dergelijke berichtgeving door ons te mailen op contact@vtvm.nl.
  We zullen jouw persoonsgegevens alleen gebruiken voor de doeleinden waarvoor deze verstrekt zijn. Jouw persoonsgegevens worden alleen binnen VTVM gedeeld. Ook is het mogelijk dat wij de data delen met derden als wij hiertoe wettelijk verplicht zijn.
  Alle persoonsgegevens worden verwijderd indien jij hierom vraagt. Daarnaast worden jouw persoonsgegevens zonder kennisgeving verwijderd als jij gedurende 7 jaar geen gebruikt maakt van onze diensten. Jij heeft, onder normale omstandigheden, ten alle tijden het recht om te verzoeken uw persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. VTVM streeft ernaar om jouw verzoeken betreffende inzage/ wijziging/verwijderen binnen 28 dagen gehoor te geven. Dit gebeurd in de regel met menselijk handelen, maar in sommige gevallen automatisch (bijv: bij het uitschrijven van de nieuwsbrief).
 3. Diensten en artikelen
  Alle prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief reis- en verzendkosten.
  Wij zijn niet aansprakelijk voor kleine wijzigingen o.a. in kleur of maat. De prijzen vermeld op de ‘behandelingen pagina’ en de papieren prijslijst zijn in de regel vanaf-prijzen. Dit houdt in dat het bedrag hoger of lager kan uitvallen door onder andere – maar niet uitsluitend –  tijd besteed, aanvullende wensen klant, gebruik van andere producten etc. VTVM zal de klant tijdig (lees: voorafgaand) mondeling of schriftelijk op de hoogte brengen van eventuele verhoging of verlaging van de kosten. Voor meer informatie en toelichting nodigen wij jou uit voor een vrijblijvende consult.
 4. Online bestellen en bevestigen
  Na het plaatsen van een artikel in de winkelwagen wordt je gevraagd jouw gegevens in te voeren en uw bestelling te bevestigen. Daarna ontvang je een bevestigingsmail met daarin de betalingsgegevens. Als jouw e-mailadres correct is ingevuld, ontvang je binnen 48 uur een e-mail als bevestiging van jouw opdracht. Daarin staat aangegeven wat je besteld hebt. Indien je geen e-mail met orderbevestiging heeft ontvangen is jouw bestelling niet binnen gekomen. Neem in dat geval contact op met ons. Indien je wenst te betalen met een overschrijving per bank: Het totaalbedrag kan je overmaken onder vermelding van jouw artikel en naam. Zodra de betaling is ontvangen worden de artikelen verzonden.
  Betaling dient binnen 14 dagen na ontvangst van de orderbevestiging op onze rekening bijgeschreven te zijn anders vervalt de bestelling.
 5. Levering & Retour
  Wij streven ernaar om bestelde artikelen tussen 2 tot 7 werkdagen bij jou te leveren nadat de betaling is ontvangen. Indien je met spoed iets wilt ontvangen kan je dit per mail of telefoon aan ons laten weten. Geleverde artikelen kan je binnen 10 dagen zonder opgaaf van reden retourneren. Kosten voor de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Ongefrankeerde retourzendingen zullen alsnog bij de klant in rekening gebracht worden. Indien jij een artikel wilt ruilen kan dat binnen 10 dagen. De artikelen dienen in de originele verpakkingen en zonder beschadiging aan ons te worden geretourneerd. Wij verzoeken een kopie van de factuur retour. je kunt jouw retourzending sturen naar:
  Gildeweg 116, 3123EC Schiedam.
 6. Aansprakelijkheid
  Ondanks de zorg die door VTVM aan de correcte invoer van de gegevens besteedt wordt, kan VTVM niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens. Bezoekers en/of gebruikers van VTVM.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door VTVM aangeboden informatie en prijzen, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties.
  De informatie gegeven op de website en social media pagina’s zijn geen vervanging voor professioneel advies. Raadpleeg altijd jouw consultant voordat je online advies opvolgt. VTVM en/of de auteur kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor het opvolgen van algemene online adviezen.
 7. Auteursrecht
  Niets van deze site mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van VTVM.

Bij onduidelijkheden betreffende de algemene voorwaarden verzoeken wij jou om contact op te nemen met ons tijdens kantoortijden.